” Yhdyspinnat yhteiseksi mahdollisuudeksi ”

Muutosagentti tässä hei!

Osana lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmaa on tehty yhdyspintaselvitys, jonka raportti on nyt valmis. Sosiaali- ja terveysministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön asettamat selvityshenkilöt ovat kartoittaneet sivistys-ja sote-palveluiden yhdyspintoja sekä verkostojohtamisen malleja, joilla varmistetaan palvelujen toimivuus lasten ja perheiden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla vuoden 2020 alusta lähtien. Tällöin sote-palvelut siirtyvät maakunnan vastuulle, mutta sivistys- ja opetustoimi sekä varhaiskasvatuksen ja koulutuksen järjestäminen jäävät kuntiin.

 

Selvitys luovutetaan perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikolle ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasoselle tänään 7.2.2018. Tilaisuutta voit seurata livenä tai jälkikäteen;

 

http://videonet.fi/stm/20180207/

Selvityshenkilöinä ovat olleet Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen (pj), Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun työelämäprofessori Anna-Kaisa Ikonen, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän perheiden palveluiden toimialuejohtaja Matti Kaivosoja ja Suomen Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *