Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Järjestö- ja yritysyhteistyötapahtuma 10.4.

10.4.2018 klo 12:00 - 16:00
LAPE-muutosohjelma Päijät-Häme ja Perheet Keskiöön! -hanke järjestävät Huomisen hyvinvointia lapsille ja perheille -järjestö- ja yritysyhteistyötapahtuman 10.4.2018 klo 12–16 Ravintola Werstaassa (Askon alue, Askonkatu 9)
Tapahtuma kokoaa yhteen Päijät-Hämeen alueen järjestöjä, yrityksiä, seurakuntia sekä LAPE- ja muita toimijoita pohtimaan parhaita keinoja alueen perhekeskustoiminnan ja lapsen kasvuympäristöissä tapahtuvan tuen parantamiseksi. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä tietoisuutta eri tahojen toiminnasta sekä luoda ja vahvistaa yhteistyötä. Iltapäivän aikana kuullaan ajankohtaisia kuulumisia alueen kehittämistyöstä sekä pureudutaan erityisesti vanhemmuuden, parisuhteen, erotilanteen ja sovinnollisen vanhemmuuden tukemisen sekä perheiden kohtaamispaikkoihin liittyviin teemoihin.

Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelma LAPE on hallituksen kärkihanke, joka uudistaa lasten ja perheiden palvelut. LAPE-muutosohjelman Päijät-Hämeen maakunnallisen hankkeen nimi on ”Huomisen hyvinvointia lapsille ja perheille Päijät-Hämeessä”. Hanke on maakunnan toimijoiden yhteistyöhön perustuva kokonaisuus, johon ovat sitoutuneet sosiaali- ja terveyspalvelut sekä kuntien sivistystoimet, laajasti alueella toimivat järjestöt sekä seurakunnat. Tärkeitä palveluntuottajia ovat myös yritykset. www.huomisenhyvinvointia.fi

Perheet keskiöön! on Lastensuojelun Keskusliiton STEA:n rahoittama, 54 järjestön yhteinen perhekeskustoiminnan kehittämis- ja koordinaatiohanke (2018–2020). Hankkeen päätavoitteena on kiinnittää järjestöjen tarjoama tuki, toiminta ja palvelut osaksi perhekeskustoimintaa koko valtakunnan alueella. www.lskl.fi/keskusliitto/hankkeet/perheet-keskioon.

Toivomme mukaan lapsille, nuorille ja perheille palveluja tarjoavia yrityksiä niin sosiaali-, terveys- ja kasvatus/hoitoalalta kuin muiltakin!

 

Ilmoittaudu mukaan 3.4. mennessä:

https://www.webropolsurveys.com/S/540C34D82C207C77.par

 

Ohjelma 10.4.2018

 

Tiedot

Päivämäärä:
10.4.2018
Aika:
12:00 - 16:00