Huomisenhyvinvointia.fi sivusto siirtyy lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmalle

Päijät-Hämeen maakuntavalmistelulle on avattu omat verkkosivut osoitteessa ph2019.fi. Uudelle sivustolle kootaan tietoa valtakunnallisesta ja paikallisesta sote- ja maakuntauudistuksesta.

Huomisenhyvinvointia.fi -sivusto tulee siirtymään maakunnallisen lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelman käyttöön loppukesän aikana. LAPE – muutosohjelman maakunnallisen hankkeen nimi Päijät-Hämeessä on ”Huomisen hyvinvointia lapsille ja perheille Päijät-Hämeessä”.

Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmassa on kyse tulevaisuuden toimintamallien luomisesta.Hanke on maakunnan toimijoiden yhteistyöhön perustuva kokonaisuus, johon ovat sitoutuneet sosiaali- ja terveyspalvelut sekä kuntien sivistystoimet, laajasti alueella toimivat järjestöt sekä seurakunnat.

Hankkeen avulla tavoitellaan nykyistä lapsi- ja perhelähtöisempiä, vaikuttavampia, kustannustehokkaita ja paremmin yhteen sovitettuja palveluita. Näin pyritään edistämään lasten, nuorten ja perheiden osallistumista palvelujen suunnitteluun, lisäämään vanhemmuuden tukea sekä vahvistamaan matalan kynnyksen palveluita.

Lue lisää valtakunnallisesta Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmasta.

Lisätietoja Päijät-Hämeen Lape-muutosohjelmasta

Lape-projektipäällikkö
Tuija Åstedt
044 729 7990
tuija.astedt (a) phhyky.fi


Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *